Allan Olsen vender tilbage til hjembyen og er på plakaten til næste års Rock i Frederikshavn på Knivholt. Med sig tager han sit band, og dermed er der garanti for en god blanding af både de nye sange fra Olsens hånd, men også de gode gamle klassikere, som de fleste stolte indfødte frederikshavnere kan skråle med på.

Efteråret her byder på en række koncerter med Allan Olsen rundt omkring i landet. Sangeren, der tog sine første skridt i Frederikshavn, har for første gang i otte år samlet sit band igen, og det resultere i udsolgte eller næsten-udsolgte koncerter på de forskellige spillesteder af de større slags. 

Både Nordjyske, Aarhus Stifttidende og musikmagasinet Gaffa har disket op med fem stjerner til koncerterne med Allan Olsen & Band, og sidstnævnte kaldte koncerten på Train i Aarhus for skarpslebet sammenspil og en markant magtdemonstration.

Efter den udsolgte koncert i Det Musiske Hus i Frederikshavn, skrev Nordjyske efterfølgende: "Som Dylan er Olsen en mester i at holde sine gamle værker kritisk op mod lyset, pudset dem af – vende vrange ud på dem, om nødvendigt – og præsentere dem i nye revitaliserede klæder". 

Lyt til Allan Olsen