Den danske popsanger og charmør Burhan G indtager Knivholt ved næste sommers Rock i Frederikshavn. Dermed er han det andet navn, der bliver afsløret fra 2017-udgaven af den musikalske havefest lidt udenfor byen og så burde der være garanti for lidt ekstra vrik i kvindehofterne på brostene ved den gamle Herregård. 

Burhan G´s musikkarriere startede som korsanger for Outlandish i 1999, i en alder af blot 16 år. Han debuterede under eget navn i 2003 og lige nu er han aktuel med udspillet "Lucy", der for anden uge i træk er det mest spillede nummer på alle landets radiostationer. Sangen er en forløber for et nyt album, der lander den 11. november, med en lyd, som ikke tidligere er hørt fra Burhan G.

Ligesom "Lucy", så handler albummets øvrige sange om de kvinder sangeren har mødt igennem sit liv, på godt og ondt. Burhan G har brugt de seneste to år til at skrive, komponere og producere det kommende album i sit studie herhjemme, mens de store stryger- og blæsearrangementer, man blandt andet hører på "Lucy" er indspillet i Chicago ovre i Guds eget land.

Disse strygere med fire amerikanere, tre blæsere, tre horn, en percussionist og to kor tager Burhan G med sig herop til det nordjyske, når sommersolen forhåbentligt danser i takt med tonerne over Knivholt. Sangerens bagland fortæller, at det ikke bliver en tung produktion med lifte og voldsomme podier, men derimond bliver det et show fyldt med livemusik.

Lyt til Burhan G