Johnny Madsen er det fjerde navn, der kommer på plakaten til Rock i Frederikshavn 2017. Der er ingen tvivl om, at selvom han kommer fra det vindblæste Thyborøn, så har Johnny Madsen et solidt favntag i de frederikshavnske musikalske hjerter.

Når det så samtidig bliver krydret med røverhistorie på røverhistorie og nærmest standup-morsomme kommentarer, så har man indbegrebet af en langtidsholdbar sanger og musiker, der efterhånden har stået på en hvilken som helst scene i dette kongerige.

Næste sommer er han tilbage på Knivholt og her kan Johnny Madsens trofaste skare af fans igen grine af de gamle vittigheder, nyde det sublime guitarspil fra Knud Møller og skråle med på "Udenfor Sæsonen", "Nattegn", "Færgemanden", "Johnny the Blues" og hvad de hedder alle sammen.

Efteråret her har Madsen brugt i det akutiske hjørne sammen med sine faste makkere, trommeslageren Henrik From og før omtalte Knud Møller, der kan få selv den mest hardcore musiksjæl til at få gåsehud med sit guitarspil. Det har resulteret i seks nye sange, 27 koncerter, og måske er der sneget sig en enkelt eller to nye vittigheder ind på repertoiret.

Lyt til Johnny Madsen