Populære Lars Lilholt Band kommer til Frederikshavn. Lars Lilholt turnerer i øjeblikket landet rundt med "Storyteller", som er titlen på den aktuelle Tour-plakat. Her får koncertgæster mulighed for at høre Lilholts sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner. Lørdag 8. juni 2019 indtager han Rock i Frederikshavn-scenen for fuld udblæsning med hele Lilholt Band.

- Lars Lilholt Band leverer altid. Publikum kan se frem til en super fed oplevelse med fuld fart på. Jeg glæder mig især til den energi og spilleglæde, som bandet altid er garant for på scenen.

Siden 1983 har Lars Lilholt turneret med sit eget band rundt i hele landet. Det er blevet til hundredvis af koncerter og med det fokus, de værdier som også i dag præger bandet: Spilleglæden, den store sceneopsætning og den fælles liveoplevelse, der opstår med publikum.

I 1992 spillede Lars Lilholt første gang på Knivholt Hovedgaard for 4000 gæster. Det var ikke kun debut for Lilholt på Knivholt, det var også første gang at gårdspladsen blev brugt som koncertplads. Lars Lilholt Band har sidenhen gæstet Frederikshavn 16 gange.

Lars Lilholt har udgivet 35 albums, alene og med Lilholt Band, to med Dalton og fire med dansk instrumental folkemusik. Han har skrevet omkring 300 sange, fx Kald det kærlighed og Onkel Christian. Albummet 'Gi´det blå tilbage' solgte fantastiske 350.000 i 1998.

Lyt til Lars Lilholt Band