Det aarhusiansk pop-/rock-band TV-2, gæster Rock i Frederikshavn 2017. Siden dannelsen i 1981, har TV-2 været et af de mest populære bands i Danmark. Under det selvironiske slogan "Danmarks Kedeligste Orkester" har bandet med forsanger Steffen Brandt i front været flittige gæster på landets store koncertscener, bl.a. Grøn Koncert og musikfestivaler, ligesom mange af bandets albums har solgt et sekscifret antal eksemplarer.

I alt har bandet inden udgivelsen af albummet Det gode Liv i februar 2015 solgt tæt på 2.1 millioner albums i Danmark. Med afsæt i 80'ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste mere end 30 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden.

Vi så sidste år, at TV-2 leverede totaloplevelser til deres koncerter, og anmelderne var begejstrede. Derfor er vi naturligvis ekstra stolte og glade over at, vi i år kan præsentere TV-2 til Rock i Frederikshavn. Vi så sidste år, at der var godt fyldt op på gårdspladsen, da både Gnags og Kim Larsen var på scenen. Så det bliver der garanteret også, når TV-2 går på. Hvem kan ikke synge med på deres sange, og det er netop det, vi gerne vil give vores publikum til Rock i Frederikshavn.

Lyt til TV-2