Bag HUGORM står Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm. Det hele begyndte som et lystdrevet producer-projekt i en garage i Klitmøller for fire år siden, hvor de trods vidt forskellige genremæssige ophav, begyndte at stikke fælles fuckfingre ud gennem musikken.

I januar 2020 kom første EP, ‘FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT’, der officielt sparkede det musikalske projekt i gang med seks numre, der fyrede indestængte følelser ud som maskingeværsalver for fuld udblæsning.

Netop som HUGORM skulle tage hul på en lang række live-optrædener i 2020, lukkede landet ned. I stedet skyndte de tre musikere at forskanse sig i studiet. Ud af det voksede i oktober 2020 debutalbummet, ‘KOM VI FLYGTER’, der tog det musikalske projekt med ud i helt nye hjørner. 

Det store stykke arbejde i studiet såvel som på scenen kulminerer nu i to flotte nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ’Årets Gruppe’ og ’Årets Nye Livenavn’.

Herudover kunne danskerne i efteråret 2021 opleve Simon Kvamm på skærmen i årets sæson af Toppen Af Poppen. Også her fik hugormen skærmtid, idet to ud af Kvamms i alt seks opførsler var med HUGORM

Lyt til Hugorm