Coverbandet Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

“…de her gør det exceptionelt godt” kunne man i januar 2017 læse på DR's hjemmeside under overskriften “Her er tre bands der (næsten) slår originalerne”.

Det er Queen Machines egne udgaver af 'We Will Rock You',' Bohemian Rhapsody',' I Want To Break Free', 'A Kind Of Magic', 'Don’t Stop Me Now', 'Somebody To Love', der gør dem så populære… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

Lyt til Queen Machine