Kom til Gin-smagning i forbindelse med Rock i Frederikshavn.

Vi har i samarbejde med DRINX og Pernod Richard, muligheden for at tilbyde jer en ekstraordinær oplevelse til Rock i Frederikshavn.

Her kan vi til vores Gin-smagning tilbyde jer nogle af de lækreste Gins på markedet, til en rigtig god pris. Det hele foregår i tidsrummet fra kl. 11.00 til 15.00 ved Rock-Bussen.

3 Gins for kun kr. 125,- 

Køb billet her


Du kan læse mere om de 3 Gins på DrinkMe.dk, og evt. bestille en prøvesmagning.

Frem til Rock i Frederikshavn tilbyder DrinkeMe.dk 10% på alt Gin på Danmarks, måske i forvejen, bedste priser. Brug rabatkoden "ROCK10".


Monkey 47 Dry Gin

Monkey 47 er en usædvanlig gin fra Schwarzwald i Tyskland, den indeholder en unik ingrediens, i det den indeholder trænebær. Tallet 47 i navnet kommer fra antallet af planteekstrakter, som denne unikke gin indeholder.

Det er en robust og stærk gin med masser af krydderi, frugt og urtesmag.

 Læs mere


Monkey 47 Sloe Gin

Monkey 47 Sloe Gin er lavet på håndplukkede Slåenbær, som er en frugt slægtning af blommen. Denne Slåen gin hører helt klart til i toppen af ligaen af ginprodukter. Dens base er basseret på den originale Monkey 47 gin.

I munden er den silkeblød og i smagen skinner en ren smag af solbær og milde kirsebær igennem.

 Læs mere


Malfy Gin Rosa

Denne gin er ikke bare smuk udenpå, den byder også på et delikat og velsmagende indhold. Malfy Gin er kendetegnet ved sin høje kvalitet – og dette er ingen undtagelse. 

Blendet består af rabarber og pink grapefrugt, som tilsammen giver den smukke lyserøde farve og den friske smag.

 Læs mere